Rotterdam Zen

Rotterdam Zen

Rotterdam Zen
Marli Lindeboom

In 1981, 31 jaar, werd ik mij bewust van een gemis in mijn leven, een gebrek aan heelheid. Mijn zoektocht begon bij de haptonomie. Ik werd diep geraakt, ervaarde een groot gevoel van thuiskomen, maar ook een besef van een lange, lange weg die zou volgen. Ik had ervaringen van heelheid, dan stond ik als het ware op de top van een grote berg met een fantastisch uitzicht. 'Ik was er', dacht en hoopte ik.
Maar………dan viel ik weer in stukjes uit elkaar, lag weer aan de voet van de berg, stond dapper weer op om te herstellen. Het is een proces van 21 jaar geworden om heel te kunnen worden, een diepe grond in mijzelf te kunnen en durven voelen, én de onbegrensdheid van het Zijn. Met groot vertrouwen dat ik pijn en verlies wat ontegenzeggelijk en onbetwistbaar bij het leven hoort, kan opvangen en dragen.
Naast veel individuele therapie en opleidingen (Haptotherapie, Cranio-Sacraal therapie en familieopstellingen) ben ik in 1999 in aanraking gekomen met Zen bij Kanzeon Zen Centrum Rotterdam
Ik voel me daar nog steeds thuis.

Ik ben en blijf diep geboeid door de omgang van mensen met elkaar en hun omgeving, hoe wij mensen betekenis geven aan ons leven, hoe we omgaan met liefde, pijn en verlies, welke keuzes gemaakt worden, op basis waarvan, wat de gevolgen zijn van gemaakte keuzes en hoe we dat (ver)dragen.

Mijn individuele praktijk haptotherapie, gestart in 1986, is vanaf oktober 2018 gesloten. Deze website is ingericht om kennis te maken met Zen.

Voor een uitgebreide CV, klik hier

Marli Lindeboom
Sparrenheide 8
3971 DB Driebergen-Rijsenburg
M 06-12755459
E M.L.Lindeboom@gmail.com